Bejelentkezés

Név: 
Jelszó: 
Elfelejtett jelszó »

Tisztelt Felhasználó!

Kérjük, egy rövid kérdőív kitöltésével szíveskedjen hozzájárulni a Sertésinformációs Rendszer weblapjának továbbfejlesztéséhez!

Kérdőív kitöltése

Tisztelt Felhasználó!

Kérjük, jelölje meg, Önt milyen hírlevéltartalmak érdeklik!

Beállítás

Monitor

Reload:1
Session user login:
Monitor 1:
Monitor 2:
Monitor 3: IFBEN: TRUE

Vágás, minősítés, feldolgozás

MÉ 2-1/1969 irányelv

2014.02.17

MÉ 2-1/1969 irányelv Veszélyelemzés, Kritikus Szabályozási Pontok (HACCP) rendszer és alkalmazásának útmutatója

A 852/2004/EK rendelet egyik, az élelmiszervállalkozásokkal szemben támasztott alapvető követelményének, a HACCP alapú rendszer kialakításához és működtetéséhez nyújt iránymutatást az MÉ ezen irányelve.

MÉ 2-1/1969 irányelv Veszélyelemzés, Kritikus Szabályozási Pontok (HACCP) rendszer és alkalmazásának útmutatója (HIVATKOZÁS) »