Bejelentkezés

Név: 
Jelszó: 
Elfelejtett jelszó »

Tisztelt Felhasználó!

Kérjük, egy rövid kérdőív kitöltésével szíveskedjen hozzájárulni a Sertésinformációs Rendszer weblapjának továbbfejlesztéséhez!

Kérdőív kitöltése

Tisztelt Felhasználó!

Kérjük, jelölje meg, Önt milyen hírlevéltartalmak érdeklik!

Beállítás

Monitor

Reload:1
Session user login:
Monitor 1:
Monitor 2:
Monitor 3: IFBEN: TRUE

Élelmiszerlánc-biztonsági információk

Kiemelt híreink

Állategészségügy és Állatvédelem

Egyszerűbb és gyorsabb! A NÉBIH portálján egy helyen megtalálja a sertés gyűjtőállomások, kereskedők és kereskedelemre feljogosított szervezetek, intézmények és központok jegyzékét.

2015.08.08

További híreink

Állatszállítás és -kereskedelem

Ne kockáztassa meg sertéseinek szállítását, kereskedelmét, ha nincs tisztában az előírt feltételekkel, eljárásrenddel! A NÉBIH honlapján megtalálhatja a szükséges tudnivalókat és bővebb információt szerezhet az állat-egészségügyi bizonyítványok igényléséről.

2015.08.08

Állattartás és -tenyésztés

A sertések jelölésével és a mesterséges termékenyítő állomás üzemeltetésével kapcsolatos nyomtatványok, bejelentő lapok a NÉBIH honlapján érhetőek el a „sertés” kategória alatt.

2015.08.08

Fertőző betegségek készenléti tervei

Nem árt, ha tisztában vagyunk vele, hogy sertéseinket milyen fertőző betegségek támadhatják meg s ezek ellen hogyan tudunk védekezni, hiszen a megelőzés költsége sokszor alacsonyabb, mint a már megbetegedett állatok kezelése. Hasznos információkat olvashat a NÉBIH portálján.

2015.08.08